Oud Wulpendorp 12, Warmenhuizen

Oud Wulpendorp 12, Warmenhuizen
Te Koop €495.000 k.k. - Vrijstaand woonhuis
411 m2 3 Bedrooms 1 Bathroom 1 Garage 1967 Year Built

Alle foto’s en informatie staan op FUNDA. Fijne ruime en lichte woning op een gunstige locatie, met garage en oprijpad voor 2 auto’s, een prima voortuin en een grote zonnige achtertuin met fraaie beplanting, grasgazon, tuinschuur en terrassen. Deze woning heeft rondom grote ramen en een mooie entreehal waarin een hoog trappenhuis met vide. De ruime straatgerichte woonkamer met uitzicht op de voortuin en de grote eetkamer met glaspui aan de zijde van de achtertuin geven u een heerlijk “binnen buiten gevoel”. De ruime keuken ligt naast de woonkamer, ook hier is mooi zicht op de achtertuin en de keuken heeft een praktische buitendeur naar het zijerf/oprijpad en garage, u loopt zo direct naar binnen met de boodschappen. Op de verdieping zijn 3 grote slaapkamers met vaste inbouwkasten en een badkamer. De zolder op de 2e verdieping heeft stahoogte en een raam in de westgevel, een extra slaapzolder behoort hierdoor tot de diverse mogelijkheden die deze woning heeft om desgewenst uit te breiden en naar uw eigen wens maken.

Oud Wulpendorp is een leuke en verzorgde straat, op korte loopafstand van de winkels, de weidse groene polders richting Westfriese Omringdijk en de 2 parken ten westen en oosten van de Oude Ursulakerk.

De weekmarkt aan de Dorpsstraat (ter hoogte van nr. 31) en de bushalte bij De Baan liggen ook op loopafstand. Voor kinderen zijn er voldoende speelvoorzieningen in de directe omgeving.

Warmenhuizen is een gezellig en levendig dorp, met een uitgebreid aanbod winkel- en sportvoorzieningen en horeca, een moderne lagere school met BSO en kinderdagverblijf. Er is een goede busverbinding naar Alkmaar en Schagen, beide hebben een NS station. Bossen, duinen en stranden van Schoorl, Bergen en Petten liggen op fietsafstand. Kortom: een fantastische woonomgeving!

Begane grond:

Voordeur met toegang naar de entreehal, met grote garderobe, toiletruimte en een berg-/meterkast. Onder de trap bevindt zich een 2e grote bergruimte met een proviand keldertje (betonbak, droog). Vanuit de entreehal gaat u naar links richting de woonkamer.

De hal heeft een vloerafwerking van grijze natuursteen plavuizen.

De toiletruimte heeft een fonteintje en te openen raam.

De ruime woonkamer is heerlijk licht en sfeervol, met veel ramen, een houtkachel met een massief houten schouw en antieke tegeltjes (zgn. “witjes”) en een massief houten vloer.

De eetkamer is gesitueerd in de aanbouw aan de achterzijde van de woonkamer. Hier heeft u prachtig uitzicht op de achtertuin door de brede glaspui met tuindeur. In het dak van de aanbouw is een grote daklichtkoepel gemaakt, hierdoor is het een lichte ruimte.

De vloer in de eethoek is afgewerkt met oranjebruine plavuizen.

De keuken heeft lichtbeige fronten en een crèmewit composiet stenen blad, met enkele spoelbak en ééngreeps mengkraan en de volgende inbouwapparatuur: grote heteluchtoven (Bosch), vaatwasser (Siemens), elektrische kookplaat (Siemens) en een brede RVS afzuigkap schouwmodel. Verder is er plaats voor een losse koel-vries combi, een wasmachine en -droger en desgewenst een extra eettafeltje.

1e verdieping:

Een brede massief houten trap leidt naar de 1e verdieping, het trappenhuis heeft een vide met groot raam in de oostgevel. Aan de overloop grenzen 3 slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamer 1 is de masterbedroom, Dit is een grote en lichte slaapkamer met uitzicht op de achtertuin en een buitendeur naar het dak van de aanbouw.

Slaapkamer 2 is een ruime 1-persoons slaapkamer.

Slaapkamer 3 ligt aan de voorzijde van de woning en heeft uitzicht op de voortuin en de straat.

De badkamer ligt ook aan de voorzijde, deze heeft een ruime inloopdouche, een wastafel met spiegel en planchet en een te openen raam.

2e verdieping:

De zolder is bereikbaar via een stevige vlizotrap vanaf de overloop. Deze etage heeft een raam in de westgevel en in het midden is er stahoogte onder de daknok. Desgewenst zou hier nog een slaapzolder gecreëerd kunnen worden. De CV-ketel (Intergas HRE 2015) hangt naast de schoorsteen.

Tuin, erf, garage/schuur:

De woning heeft een ruime voor- en zijtuin, met links om de woning een eigen voetpaadje richting achtertuin. Aan de rechterzijde van de woning ligt een oprijpad geschikt voor 2 auto’s. Zowel de voordeur als de buitendeur van de keuken bij de voorzijde van de garage hebben een overkapping.

De garage heeft aan de voorzijde openslaande houten deuren en vanuit de garage leidt een buitendeur naar de achtertuin. Veder heeft de garage 2 ramen en een betonvloer.

De achtertuin is riant van formaat en heeft de hele dag zon- en schaduw plekjes en veel privacy. Er staan fraaie heesters, coniferen, een berk en mooie vaste planten. Er is voldoende terrasruimte en links achterin staat een houten schuur. Deze beschikt over elektra, verlichting en een vloerafwerking met betontegels. Achter de coniferen ligt nog een flink stuk tuin, nu ingericht als tuinwerkhoek en compostzone. De tuin heeft een buitenkraan met uitstortgootsteen en een regenwaterton.

Bijzonderheden:

Bouwjaar 1967.

Begane grond: kruipruimte, stenen vloer, 1e en 2e verdieping: houten balklaag.

Aanbouw woonkamer (eethoek) is gerealiseerd in 1972/1973.

Aanbouw tussen garage en woonhuis is gerealiseerd in 1975.

Woning heeft grotendeels isolatieglas.

De spouwmuren zijn geïsoleerd.

CV-ketel type Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24A van 2015.

Energielabel D, geldig tot 01/08/2034.

Meterkast met slimme elektra- en gasmeter.

Internet aansluiting aanwezig.

De tuin heeft een buitenkraan met uitstortgootsteen en een regenwaterton.

Maatvoering:

Perceel: 411 m2 eigen grond. Kadastraal Warmenhuizen G 1007.

Gebruiksoppervlakte (GBO) wonen: 101 m2.

GBO garage: 24,8 m2.

GBO zolder: 14,3 m2.

GBO overkapping voorzijde garage: 8,20 m2.

(GBO is alle vloeroppervlakte van de woning hoger dan 1,50 m ‘).

Bruto vloeroppervlakte woning: 208,8 m2.

Bruto inhoud woning: 519,3 m3.

Andere objecten